Талант та майстерність одного із найкращих шеф-кухарів Львова - біля Ваших ніг!
Ресторан "Гармата" радує своїх відвідувачів не лише чудовим краєвидом міста, але й вишуканими витворами кулінарного мистецтва. Адже тут працює молодий та амбітний шеф-кухар Євгеній Сушко. Креативний і люблячий експериментувати зі стравами, він щодня удосконалює свою майстерність та тішить гостей ресторану.
Обмін досвідом та практика:
- "WCG" один із засновників (West Chef Group)
- Palais COBURG - Відень 2008
- El Chaflan - Мадрид 2008
- Restaurant 't FORNUIS - Антверпен 2011
- Radisson blu Alcron - Прага 2011
- Julien Alvarez майстер-клас - Київ 2013
- Concept 13 - Варшава 2013
- Texas Beef Industry Tour - США 2013
- "Rosso Pomodoro", "Napoli Mia", "la Squalo" - Неаполь 2014
- "3 Pavaru" - Рига 2015
Віддайте належне таланту нашого шеф-кухаря, спробувавши його фірмові страви у ресторані "Гармата"!